Ikea lihapullat

Ikea lihapullat

Ikea on ruotsalainen huonekalu- ja sisustusyritys, joka tunnetaan myös monista ruokatuotteistaan. Näitä on tarjoalla Ikean ravintoloissa ja ruokakaupoissa. Yksi näistä suosituista ruokatuotteista on ”Ikea lihapullat” eli ruotsiksi ”Ikea köttbullar”.

Ikean lihapullat ovat perinteisiä ruotsalaisia lihapullia, ja ne tarjoillaan yleensä kermakastikkeen ja perunamuusin kanssa. Ikean lihapullat ovat todennäköisesti kaikista suosituin ja tunnetuin huonekalujätin liikkeissään myymistä elintarvikkeista. Erityisen tunnetuiksi ne ovat tulleet osana Ikean ravintolakonseptia. Ikean ravintoloissa niitä tarjoillaan usein osana erilaisia ateriakokonaisuuksia.

Vaikka Ikean lihapullien tarkkaa reseptiä ei olekaan tarjolla, voit yrittää valmistaa vastaavia lihapullia kotona perinteisen ruotsalaisen lihapullareseptin avulla. Tämä vaatii yleensä jauhelihaa, sipulia, korppujauhoja, maitoa, mausteita ja muita aineksia. Sen jälkeen voit valmistaa lihapullat ja tarjoilla ne kermakastikkeen ja perunamuusin kanssa, kuten Ikea tekee.

Internetissä on myös olemassa monia muita reseptejä ja ohjeita, jotka yrittävät jäljitellä Ikean lihapullia, mikäli haluat yrittää valmistaa niitä kotona. Ikean-nimen lisäksi näitä löytyy hakusanoilla ruotsalaiset lihapullat.

Scroll to Top